/ Over Fire Protection projects

Uw partner in passieve brandbeveiliging

Passie voor brandbeveiliging ⎯

Welkom bij Fire Protection Projects, opgericht door Dennis en Jonas

Twee gepassioneerde brandweermannen die hun liefde voor brandbeveiliging hebben vertaald naar dit bedrijf. Beiden zijn begonnen bij de vrijwillige brandweer en hebben vervolgens ervaring opgedaan bij de bedrijfsbrandweer van de Kerncentrale van Doel.

/ brandpreventie

Controleren en testen van passieve en actieve brandbeveiligingssystemen

Onze dagelijkse taken op de kerncentrale omvatten het controleren en testen van passieve en actieve brandbeveiligingssystemen. Na verloop van tijd zijn we allebei doorgegroeid naar werkvoorbereider brandpreventie, waarbij we een hecht team vormden om serieuze verantwoordelijkheden aan te kunnen.

/ Over Jonas & Dennis

Twee gepassioneerde brandweermannen

In 2018 greep Jonas de kans om naar Brandweer Brussel te gaan als Brandweerman-Ambulancier, waardoor onze samenwerking tijdelijk tot een einde kwam. Maar de vriendschap bleef en we bleven contact houden, met regelmatige gezinsuitjes en samen voetbalwedstrijden bijwonen in het buitenland.

In 2019 kreeg Dennis de mogelijkheid om op jonge leeftijd Site Manager te worden bij de Brandweer Kerncentrale Doel. Hoewel hij dit met toewijding deed, zorgde de onzekerheid over de toekomst van de Kerncentrales ervoor dat hij een aanbod aannam van een vergelijkbaar bedrijf, waar hij aan de slag ging als Project Manager.

Ons eigen bedrijf ⎯

De oprichting van Fire Protection Projects

Na maanden van voorbereiding en het koesteren van het idee, besloten we om Fire Protection Projects op te richten. Vandaag zijn we trots om opnieuw samen te werken, dit keer voor ons eigen bedrijf.

U kan bij ons terecht voor een totaalpakket inzake passieve brandbeveiliging. We kijken ernaar uit om u te helpen met al uw brandbeveiligingsbehoeften. 

Kwaliteit en veiligheid ⎯

Aarzel niet om contact met ons op te nemen! 

Wij komen ter plaatse samen met u kijken of het betreffende gebouw nog steeds aan de reglementering voldoet. Is dit niet zo? Dan geven wij u de juiste oplossing op maat.

fpp aanbod ⎯

Onze brandveilige oplossingen voor uw bedrijf

Minimaliseer de risico’s van brand met onze
uitgebreide diensten in passieve brandbeveiliging.

Thermische deuren
Brandwerende binnendeuren
Brandwerende metalen branddeuren
Brandwerend afdichten van doorvoeren
Brandwerende omkastingen
Brandwerende wanden en plafonds
Niet-brandwerende deuren